woensdag 18 november 2015

Onstuimig weer op de Noordpier.Na een stormachtige nacht vanmorgen maar even gaan kijken bij de Noordpier en het strand hoe het daar was. Bovendien hoopte ik een paar leuke plaatjes te schieten.


De pier was uiteraard afgesloten en de rode vlag wapperde strak in de wind.
Mijn oog viel op een wandelaar die de slagboom negeerde en zich toch op de pier waagde.
Levensgevaarlijk natuurlijk maar voor mij wel leuk om hem te volgen met mijn camera.Toen ik hem daarna sprak zei hij dat het wel meeviel met de wind en de golven maar ik sloeg vandaag maar een keer over. Ik vond het er niet echt veilig uit zien, al had ik graag vanaf het eindpunt nog wat foto's geschoten.

De net opgekomen zon zorgde voor mooie kleuren. Het schuim op het strand schitterde goudkleurig en de warme gloed zorgde voor mooie vergezichten.

Ik vond het opvallend hoe rustig het was. Zo heel erg vroeg was het niet en storm trekt toch altijd wel mensen naar het strand. Prima hoor want het liefst heb ik geen mensen op mijn foto's. Al vond ik deze keer de eenzame wandelaar op de pier juist weer wel leuk om te fotograferen.

Na een uurtje zandstralen en doorwaaien liep ik weer richting mijn auto. Toch nog wat mooie plaatjes kunnen maken vandaag. Storm, zon en een ruwe zee zijn daarvoor goede ingrediƫnten.7 opmerkingen:

 1. ff met je mee gewandeld heerlijke serie,,,,,,,,,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ff met je mee gewandeld heerlijke serie,,,,,,,,,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ziet er heftig uit op de pier; je moet er toch niet aan denken dat zo'n man wat overkomt terwijl jij staat te fotograferen.
  fijne serie.
  groetjes Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee daar moet je inderdaad niet aan denken. Maar voor de foto's was ik wel blij dat hij het deed ;)

   Verwijderen
 4. Anoniem19/11/15

  Miranda wat maak je toch prachtige fotos

  BeantwoordenVerwijderen